Leuk vinden

Nieuw

Thermodermie / Methode Debussy
Als dieet, lichaamsbeweging en afslankcrèmes niet helpen om plaatselijke vetkussentjes en cellulitis te verwijderen, dan hoeft u niet te wanhopen. De Methode Debussy (Thermodermie) die in België werd ontwikkeld is ideaal om u van dit probleem af te helpen. Thermodermie, dat op de lederhuid inwerkt, pakt niet alleen cellulitis en plaatselijke vetkussentjes aan, het vervaagt ook striemen, littekens en rimpels en het zorgt voor een stevige huid.
Cellulitis, vetkussentjes, striemen, rimpels
Thermodermie en zijn Methode Debussy is aangewezen bij:
Cellulitis
Onregelmatig verdeelde vetkussentjes
Littekens
Striemen
Spierpijn
Slappe huid
Rimpels
Acné
Zware benen
Peesontstekingen
Verzorging na operaties

Een volledige behandeling bestaat uit vijf sessies van 40 minuten, dagelijks voor de afslanken.

Eén maatje minder in 5 dagen! Dit d.m.v. het Thermodermie-apparaat van ‘Debussy’

* Vijf behandelingen van 40 minuten

Een unieke methode om af te slanken. Verder bevordert Debussy Thermodermie® de ontspanning van de spieren en verlicht (gewrichts)pijn

De behandeling mag elke dag plaats vinden.

Prijs per keer 50 euro per zone
Kuur van 5 keer 175 euro per zone

Voor een afspraak bel 0598 470930 of 0629416347
email info@linestudioveendam.nl


Afslanktest, wat past bij jou.

Ga naar de test

 

Line studio Veendam beschikt over 5 Lipo laser apparaten en 5 Spier/stimmulatie apparaten en is daarmee de grootste van Nederland.

 


Bewegings banken


Slenderen is onbelast bewegen d.m.v. 6 door elektromotoren aangedreven tafels. Elke tafel traint een andere spiergroep. Onbelast betekent dat er geen druk op de spieren en gewrichten plaatsvindt, u wordt niet moe, transpireert niet en het voorkomt spierpijn.
Door dit onbelast bewegen worden de spieren verstevigd en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot. Het is te vergelijken met onderwateroefeningen doordat ook op de tafels de zwaartekracht opgeheven wordt. 1 uur slenderen staat gelijk aan 7 uur grondoefeningen. Per bank beweegt men normaal gesproken 10 minuten, een sessie duurt dus 1 uur.

Resultaten:

 • verbetert de spieren;
 • maakt de gewrichten soepel;
 • reguleert de bloeddruk
 • verbetert de stofwisseling;
 • het stimuleert je darmen, hormonen en je nieren daardoor werkt het vochtafdrijvend;

 

   overtollige centimeters verdwijnen;

 • het geeft je lichaam een relaxt gevoel bij stress of veel spanning.

   

   

  Cellulite behandeling:

   

  Standaard behandeling:

  Een cellulite behandeling duurt 50 minuten. De standaard behandeling is 1 keer 20 minuten lipo laser en 30 minuten in de Vacuslim.

   

   

  VIP behandeling:

   De meest uitgebreide behandeling duurt 1 uur en 20 minuten. 20 minuten Lipo laser, daarna 30 minuten in de Vacuslim en dan nog 30 minuten Andullatie bank, die nog eens zorgt voor een optimale afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen (vet water en gifstoffen) en bevendien gelijk staat aan 1,5 stevig wandelen. Daardoor heeft u verdere beweging na de behandeling niet nodig.

   

  We gaan uit van ongeveer 10 behandelingen. Wat zich in jaren heeft opgebouwd heeft even tijd nodig om te verbeteren.

   

  Prijzen:

  10 keer   standaard behandeling  €209,-

   

  10 keer VIP behandeling  €225,00

   

   Maak nu een afspraak

   

   

   

   

   

   

             De TFM warmtecabine

   

  Trainen in warmte zorgt voor een versnelde, lokale vetverbranding, waardoor je snel je figuur verbetert. Het is bewezen effectief. Je bezoek één of twee keer per week onze studio. Je traint in een door infrarood verwarmde cabine.

  De methode waar wij mee werken heet Thermo Fysische Methode (TFM- methode), letterlijk betekent dit bewegen in warmte. De cabines waarin de oefeningen worden uitgevoerd, worden verwarmd door een infraroodkachel. Wij hebben gekozen voor infraroodwarmte, omdat het een effectievere werking dan een normale kachel. De uit Zwitserland afkomstige methode bestaat ruim 30 jaar en is bewezen effectief

  2 keer per week trainen voor 60,- per maand

  Maak een afspraak

   

  Tanden bleken is nieuw bij Line studio Veendam. WHiTE is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier tanden witter te maken. Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE Lamp.
  De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.
  A perfect smile van WHiTE gegarandeerd. Lees verder

  Nu actieprijs boven en beneden voor 49,95 (normaal 75 euro)

   

   

   

   

  Met Line studio Veendam naar het gewicht en figuur waarbij jij je goed voelt!

  Een paar maten kleiner? Trots in bikini? Afrekenen met die ontsierende vetlaagjes? Zonder buiten adem te raken de trap weer op? Gezond gewicht zonder honger? Lees op deze website álles over verantwoord en blijvend afvallen. Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je altijd verder. De filosofie van Line studio Veendam is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

   Snel afvallen in 4 x 20 minuten per week

   

   

   

  De Line studio Veendam verwen bon!

  Tip voor een lekker licht cadeau!

  Wens je iemand een goede gezondheid of een mooi figuur toe?

  Geef hem of haar dan een duwtje in de rug met een cadeaubon! Het bedrag kan je zelf kiezen

   

   

   

   

   


   

  Slank met LipoLaser?

  Met behulp van laserlicht wordt onderhuids vet weggesmolten. Daarnaast wordt door de warmte van de laser ook de collageenaanmaak van de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid in de loop van 3-6 maanden strakker en slanker. Lipolaser leidt daadwerkelijk tot goede slanke resultaten in combinatie met voldoende water drinken en gezond te eten en drinken. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 8 – 10cm aan omvang te verliezen.

   

   

  Voordelen afvallen met Lipo Laser behandeling:

   

  * Vet definitief weg * Pijnloos * Geen operatie * Geen bijwerkingen * Geen hersteltijd * Veilig en effectief * Geschikt voor Vrouwen én Mannen.

   

   

   

  Compressietherapie,
  voor de mooiste benen

   

  Je benen hebben het zwaar te verduren en verdienen af en toe wat extra aandacht en verzorging. Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten.

   

   Voordelen van de Compressie behandeling

  * vermindering van cellulite *gladdere huid *omvangvermindering *vetverbranding *verbetering van bloed- en lymfestromen *minder vermoeide benen *ontspannende behandeling.

   

   

            De LIPO-LASER


            Hoeveel vet verlies ik met een behandeling?

  • De Lipo Laser maakt 40 tot 60 gram vet vrij tijdens een 30 minuten durende behandeling van de taille. Dit komt overeen met ongeveer 400 tot 500 calorieën. Sportieve activiteit na de laserbehandeling zal er vervolgens voor zorgen dat de 400-500 calorieën door vetverlies niet weer opgenomen worden door de vetcellen.

    

           Hoeveel  behandelingen heb ik nodig voor elke plek?

   • Gemiddeld 8 sessies, afhankelijk van hoeveel centimeter u wilt verliezen van het behandelingsgebied.

     

                   Hoe snel zal ik resultaten zien?


    Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De optimale behandeling bestaat uit twee (20 minuten durende) wekelijkse behandelingen gedurende 4 tot 8 weken. De beste resultaten worden bereikt wanneer, onmiddellijk na de behandeling, gedurende minimaal 30 minuten sportieve activiteiten worden verricht. Wij hanteren hiervoor 20 minuten spierstimulatie.


    Lees verder    Vibrosaun

     


    De werking van de vibrosaun


     De vibrosaun combineert sauna en massage in één behandeling. Het is een wellness behandeling, goed voor een gezond en ontspannen lichaam. Door de massage gecombineerd met warmte wordt het metabolisme sneller in gang gezet, dit is zeer effectief bij het afslanken. De vibrosaun kan aanvullend op het afslanktraject gecombineerd worden met sporten in de warmtecabines.

    Bij regelmatig gebruik, een á twee keer per week -of een kuur- wordt een groot deel van de lichamelijke en/of geestelijke spanning weggenomen. Door de combinatie van massage en warmte (droge lucht sauna) krijgen de hersenen  impuls  om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren.

    Lees verder


     

     Wij geven bij een kuur geen geld terug, wel blijft het restant staan en kunt u daar gebruik van maken