Afvallen met smoothies

 

 

En bewegen en afslanken en een gezonde smoothie. Dat kan allemaal bij Line studio Veendam. DE smoothies worden vers gemaakt en kosten € 2,95.

Smoothies zijn heel erg geschikt voor het verliezen van gewicht, omdat jij controle hebt over de ingrediënten. Ze zijn perfect om producten met weinig calorieën te combineren met voedzame producten. Het mooiste hiervan is dat ze zorgen dat je een lange tijd een vol gevoel blijft houden.

Als je de juiste ingrediënten combineert, kan je smoothies maken die fantastisch smaken en je ook nog eens gewicht laten verliezen. Ze zijn erg geschikt als aanvulling op je ontbijt en als tussendoortje. In plaats van dat je normaal een glas frisdrank zou drinken en chips of een koek zou eten, neem je nu iets gezonds dat ook nog eens lekker is! Hieronder kan je de vijf grootste voordelen lezen die het drinken van smoothies met zich meebrengt.

1.  Ze zijn heel erg gezond

 

Je krijgt simpelweg een heleboel van de benodigde vitamines binnen bij het drinken van verse smoothies. Hierdoor kunnen ze een goede aanvulling zijn op je normale voeding. De vitamines zorgen ervoor dat je gezondheid verbetert en je dus beter in je vel zit. Je kunt immers beter wat meer groente en fruit eten dan minder. Mensen die meer groente en fruit eten, zijn over het algemeen een stuk gezonder en voelen zich daardoor ook beter.

 

Ze zijn voedzaam

 

Een goede smoothie bevat veel voedingstoffen en vitamines. Daarom zullen ze ook je hongergevoel erg lang stillen, waardoor je minder snel naar ongezonde tussendoortjes zal grijpen. Bovendien kunnen we dan meteen weer teruggrijpen naar het gedeelte dat ze gezond zijn. In ieder geval; ze zullen je maag vullen zonder dat ze heel veel calorieën bevatten.

 

Like ook onze facebookpagina smoothiebar Veendam